Ανακοινώσεις & Δελτία τύπου
30/05/2025
Ανακοίνωση
Ανακοίνωση για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση μέρους του αποθεματικού «υπέρ το άρτιο» και ταυτόχρονη μείωση μετοχικού κεφαλαίου με επιστροφή μετρητών στους μετόχους
Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία "ΠΕΙΡΑΙΩΣ FINANCIAL HOLDINGS Α.Ε." (εφεξής, η "Εταιρεία"), ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της 14ης Απριλίου 2025, αποφάσισε:
(α) την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας κατά το ποσό των €373.055.711, με κεφαλαιοποίηση ίσου ποσού από το υπάρχον αποθεματικό «υπέρ το άρτιο» με αύξηση της ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής της Εταιρείας από €0,93 σε €1,23, και
(β) τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας κατά το ποσό των €373.055.711, με μείωση της ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής της Εταιρείας από €1,23 σε €0,93, και τη διανομή του συνόλου του ποσού της μείωσης στους μετόχους της Εταιρείας ως χρηματική καταβολή.
Μετά την ως άνω ισόποση αύξηση και μείωση, το μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας ανήλθε στο ποσό των €1.162.841.517,39, διαιρούμενο σε 1.250.367.223 κοινές, ονομαστικές μετά ψήφου μετοχές, ονομαστικής αξίας €0,93 εκάστης.
Την 29η Απριλίου 2025 καταχωρήθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) με Κωδικό Αριθμό Καταχώρισης 5362666, η με αριθμό πρωτοκόλλου 3607649ΑΠ/29.04.2025 απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης, µε την οποία εγκρίθηκε η σχετική τροποποίηση των άρθρων 5 (Μετοχικό Κεφάλαιο) και 25 (Ιστορική Εξέλιξη Μετοχικού Κεφαλαίου) του Καταστατικού της Εταιρείας.
To Χρηματιστήριο Αθηνών στις 30.05.2025 ενημερώθηκε για την ισόποση αύξηση και μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με αντίστοιχη αύξηση και μείωση της ονομαστικής αξίας του συνόλου των μετοχών της Εταιρείας και την επιστροφή κεφαλαίου με καταβολή μετρητών προς τους μετόχους ποσού €0,298356918 ανά μετοχή.
Σημειώνεται ότι, το ποσό επιστροφής κεφαλαίου που θα καταβληθεί ανά μετοχή, προσαυξάνεται με το ποσό που αντιστοιχεί στις ίδιες μετοχές που κατέχει η Εταιρεία (ήτοι 1.313.086 ίδιες μετοχές που δεν δικαιούνται επιστροφή κεφαλαίου), και το οποίο τελικά ανέρχεται σε €0,29867057 ανά μετοχή.
Κατόπιν των ανωτέρω, από την Τρίτη, 03.06.2025 (ημερομηνία αποκοπής επιστροφής κεφαλαίου), οι μετοχές της Εταιρείας θα είναι διαπραγματεύσιμες στο Χρηματιστήριο Αθηνών με τελική ονομαστική αξία €0,93 ανά μετοχή και χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην επιστροφή κεφαλαίου με καταβολή μετρητών προς τους μετόχους ποσού €0,29867057 ανά μετοχή.
Από την ίδια ημερομηνία η τιμή εκκίνησης των μετοχών της Εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αθηνών θα διαμορφωθεί σύμφωνα με τον Κανονισμό του Χ.Α. σε συνδυασμό με την υπ. αριθ. 26 απόφαση του Δ.Σ. του Χ.Α. όπως ισχύει.
Δικαιούχοι της επιστροφής κεφαλαίου είναι οι μέτοχοι που θα είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. την Τετάρτη, 04.06.2025 (record date – ημερομηνία προσδιορισμού δικαιούχων).
Ως ημερομηνία έναρξης καταβολής της επιστροφής κεφαλαίου (€0,29867057 ανά μετοχή) ορίζεται η Τρίτη, 10.06.2025.
Η επιστροφή του κεφαλαίου θα πραγματοποιηθεί από την πληρώτρια τράπεζα «ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.» ως ακολούθως:
Μέσω των Συμμετεχόντων των δικαιούχων στο Σ.Α.Τ. (Τράπεζες, θεματοφύλακες και χρηματιστηριακές εταιρείες), σύμφωνα με τον ισχύοντα Κανονισμό Λειτουργίας της ΕΛ.Κ.Α.Τ. και τις σχετικές αποφάσεις της ATHEXCSD.
Ειδικά στις περιπτώσεις επιστροφής κεφαλαίου σε κληρονόμους θανόντων δικαιούχων, των οποίων οι τίτλοι τηρούνται στον Ειδικό Λογαριασμό της Μερίδας τους στο Σ.Α.Τ., υπό το χειρισμό της ATHEXCSD, η διαδικασία πληρωμής του ποσού της επιστροφής κεφαλαίου θα διενεργείται μετά την ολοκλήρωση της νομιμοποίησης των κληρονόμων μέσω του δικτύου καταστημάτων της «ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.».
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούνται οι κ.κ. μέτοχοι να επικοινωνούν με το Τμήμα Μετοχολογίου της Εταιρείας (τηλέφωνα επικοινωνίας 210-3288737, 210-3335039 & 210-3739301).
Αθήνα, 30 Μαΐου 2025
30/05/2025
Δελτίο Τύπου
Επίσκεψη της Διοίκησης της Πειραιώς στην Κρήτη
Επίσκεψη στο Ηράκλειο και τα Χανιά πραγματοποίησε την Τρίτη 27 και την Τετάρτη 28 Μαϊου κλιμάκιο στελεχών της Πειραιώς με επικεφαλής τον Πρόεδρο, Γιώργο Χαντζηνικολάου και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο (CEO), Χρήστο Μεγάλου. Η Πειραιώς έχει σταθερή και μακροχρόνια παρουσία στο νησί, με τις συνολικές χρηματοδοτήσεις προς επιχειρήσεις και επενδυτικά έργα στην Κρήτη να ανέρχονται σε 1,7 δισ. ευρώ, καλύπτοντας βασικούς τομείς, όπως ο τουρισμός, η αγροδιατροφή, η ενέργεια, η μεταποίηση και τα έργα υποδομής.
Η διοίκηση της Πειραιώς είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με θεσμικούς παράγοντες και επιχειρηματίες της Κρήτης και να ενημερωθεί για τις ανάγκες και τις προκλήσεις της τοπικής οικονομίας. Όπως τόνισε ο κ. Χαντζηνικολάου, η παρουσία της ηγετικής ομάδα της Τράπεζας στο νησί εκφράζει στην πράξη την επιθυμία της Πειραιώς να βοηθήσει τις προσπάθειες των επιχειρηματιών να αναπτύξουν ακόμα πιο πολύ τις εργασίες τους, και να υλοποιήσουν τα επιχειρηματικά τους σχέδια.
«Για να αξιοποιηθούν βιώσιμα οι πλούσιες ευκαιρίες που δημιουργούνται από τα προσόντα του τόπου σας, απαιτούνται επενδύσεις. Και οι επενδύσεις χρειάζονται δύο πράγματα: Πρώτον, επιχειρηματίες με σχέδιο και διάθεση να αναλάβουν ρίσκο, και δεύτερον, χρηματοδότηση. Εμείς είμαστε εδώ κυρίως για το δεύτερο: να χρηματοδοτήσουμε τα σχέδιά σας αλλά και για να σας συμβουλεύσουμε, να σας καθοδηγήσουμε πως να αξιοποιήσετε όλα τα διαθέσιμα εργαλεία από Ελλάδα, την ΕΕ και άλλους διεθνείς φορείς και να σας εξυπηρετήσουμε, προσφέροντας εξειδικευμένες λύσεις για τις ανάγκες σας», είπε ο Πρόεδρος της Πειραιώς.
Ο CEO Χρήστος Μεγάλου υπογράμμισε ότι «η στρατηγική μας επιλογή είναι ξεκάθαρη: να επενδύουμε σε περιοχές με πραγματικές δυνατότητες και σε ανθρώπους που πιστεύουν στη μακροπρόθεσμη προοπτική του τόπου τους. Και στο σημερινό απαιτητικό περιβάλλον, η Πειραιώς παραμένει σταθερά παρούσα, δίπλα στις επιχειρήσεις και τους ανθρώπους που επενδύουν, δημιουργούν, επιμένουν».
«Μετά από μια δυναμική χρονιά το 2024, στην οποία πέτυχε πιστωτική ανάπτυξη 12%, αυξάνοντας το δανειακό χαρτοφυλάκιό της κατά 3,6 δισεκατομμύρια ευρώ, η Πειραιώς συνεχίζει δυναμικά το 2025, με ισχυρή κερδοφορία, κεφαλαιακή επάρκεια και σταθερή στρατηγική πορεία. Με αύξηση δανείων κατά 16% και κεφάλαια υπό διαχείριση που ξεπερνούν τα 12,5 δισ. ευρώ, συνεχίζουμε με συνέπεια και στόχευση. Παράλληλα, στηρίζουμε την κοινωνική πρόοδο. Μέσω του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας “Equall by Piraeus”, που ξεκίνησε το 2022, έχουν ήδη ωφεληθεί πάνω από 19.700 άνθρωποι.
Ο Θοδωρής Τζούρος, Ανώτερος Γενικός Διευθυντής, Επικεφαλής της Εταιρικής και Επιχειρηματικής Τραπεζικής της Πειραιώς, υπογράμμισε ότι η Τράπεζα έχει ηγετική παρουσία στην Κρήτη, με το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων, με τρία επιχειρηματικά κέντρα σε Ηράκλειο, Χανιά και Ρέθυμνο και με δανειακά υπόλοιπα σε ιδιώτες και επιχειρήσεις που σήμερα φθάνουν τα 1,7 δισ.ευρώ. Παράλληλα, διατηρεί ενεργές σχέσεις με 70 συνεταιρισμούς της περιοχής, ενώ το 65% των αγροτών της Κρήτης επιλέγουν την Πειραιώς στην ετήσια δήλωση καλλιέργειάς τους. Μέσα στο 2025 υπογράψαμε τις δανειακές συμβάσεις για εμβληματικά έργα, όπως ο Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης, οι νέες φοιτητικές εστίες του Πανεπιστημίου Κρήτης σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο, και οι αρδευτικές υποδομές σε Ιεράπετρα και Σητεία. Στον τομέα του τουρισμού, στηρίζουμε ενεργά έργα συνολικής αξίας 2,5 δισ. ευρώ, με έμφαση στην αναβάθμιση των υποδομών και την ποιότητα του προσφερόμενου προϊόντος», τόνισε.
Στην τοποθέτησή του ο Ηλίας Λεκκός, Chief Economist της Πειραιώς αναφέρθηκε στις προκλήσεις που παρουσιάζει το παγκόσμιο γεωπολιτικό σκηνικό καθώς και στις αναπτυξιακές αντιστάσεις της ελληνικής οικονομίας. «Η κατακόρυφη αύξηση των δεικτών οικονομικής αβεβαιότητας οδηγεί σε επιβράδυνση της οικονομίας των ΗΠΑ αλλά και της Ευρωζώνης. Παρά το αντίξοο αυτό περιβάλλον, η ελληνική οικονομία παραμένει σε αναπτυξιακή τροχιά, γεγονός που μεταφράζεται σε αύξηση κερδών, απασχόλησης και εισοδημάτων αλλά και υγιή δημόσια οικονομικά». Σύμφωνα με τον κ. Λεκκό, «περαιτέρω επιτάχυνση της απορρόφησης των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης και στοχευμένες δράσεις για τη βελτίωση των δημόσιων υπηρεσιών θα συμβάλλουν καθοριστικά στη θωράκιση της ελληνικής οικονομίας έναντι μελλοντικών αρνητικών γεωπολιτικών επιδράσεων».
Ο Μάνος Δροσατάκης, CEO της IOLCUS Investments, μέλος του Ομίλου της Πειραιώς, αναφέρθηκε στις επενδυτικές επιλογές στη σημερινή συγκυρία επισημαίνοντας «τη στροφή των επενδυτικών κεφαλαίων από τις αμερικανικές μετοχικές αγορές προς την Ευρώπη και την Ασία, όπως προκύπτει από τις φετινές αποδόσεις των χρηματιστηρίων αλλά και τη σημαντική πτώση του δολαρίου που δεν δικαιολογείται από τις διαφορές των επιτοκίων. Παρά την καλή απόδοση των ευρωπαϊκών αγορών, αυτές παραμένουν φθηνότερες σε σύγκριση με την Αμερική, ενώ η πτωτική πορεία των επιτοκίων αναμένεται να επηρεάζει θετικά τις αποδόσεις των ευρωπαϊκών ομολόγων, οι οποίες είναι ελκυστικές στα σημερινά επίπεδα».
Επίσης ανέλυσε τα πλεονεκτήματα της επαγγελματικής διαχείρισης επισημαίνοντας ότι «επιτυγχάνεται επαρκής διαφοροποίηση με επενδύσεις και σε εναλλακτικά προϊόντα, ενεργή διαχείριση ανάλογα με την οικονομική συγκυρία, ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσεων, και συνεχής παρακολούθηση και διαχείριση του κινδύνου». Αναφερόμενος στη σωστή προσέγγιση δημιουργίας ενός χαρτοφυλακίου τόνισε ότι «πριν καθοριστεί η στρατηγική κατανομή προέχει ο σωστός προγραμματισμός και ο σαφής προσδιορισμός του επενδυτικού κινδύνου». Όσον αφορά τις προσδοκώμενες μακροπρόθεσμες αποδόσεις εκτίμησε ότι ανάλογα με τον κίνδυνο του χαρτοφυλακίου μπορούν να κυμανθούν από 3.5% έως 8%. Τέλος, παρουσίασε τις νέες επενδυτικές πλατφόρμες, “Piraeus Wealth Advisor” και “Piraeus Brainy”, που βασίζονται σε τεχνολογία ΑΙ.
Αθήνα, 30 Μαϊου 2025
28/05/2025
Δελτίο Τύπου
Μηνιαίο Ενημερωτικό Δελτίο Τιμών Αγροτικών Προϊόντων
από την Πειραιώς Μάϊος 2025
Η αποκλιμάκωση της έντασης μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας είναι το κύριο χαρακτηριστικό του Μαΐου, καθώς η συμφωνία για αμοιβαίες μειώσεις δασμών διάρκειας 90 ημερών αναζωπύρωσε τις προσδοκίες για επανεκκίνηση των διαπραγματεύσεων. Εξέλιξη, η οποία ενίσχυσε το επενδυτικό κλίμα οδηγώντας σε άνοδος τις κύριες διεθνείς μετοχικές αγορές. Η αισιοδοξία περιορίστηκε, όμως, από την άνοδο των αποδόσεων των αμερικανικών ομολόγων, ως απόρροια ανησυχιών για τη δημοσιονομική σταθερότητα των ΗΠΑ. Η ενίσχυση του δολαρίου επηρέασε αρνητικά επενδυτικές κατηγορίες, που αποτιμώνται σε δολαριακούς όρους και συγκεκριμένα τα εμπορεύματα, τα πολύτιμα μέταλλα και τα αγροτικά προϊόντα./p>
Στο μέτωπο της νομισματικής πολιτικής, οι αποκλίνουσες στρατηγικές των Κεντρικών Τραπεζών παρέμειναν στο επίκεντρο, με τη Fed να διατηρεί αμετάβλητο το παρεμβατικό της επιτόκιο, αναγνωρίζοντας ότι οι κίνδυνοι εμφάνισης υψηλότερου πληθωρισμού και ανεργίας έχουν ενισχυθεί.
Οι αναλυτές αν και βλέπουν ως θετικό βήμα την πορεία των διαπραγματεύσεων στο εμπορικό ζήτημα ΗΠΑ-Κίνας, εκτιμούν ότι πρόκειται για προσωρινή ανακούφιση και όχι για λύση. Γεγονός, το οποίο αναμένεται να συνεχίσει να δημιουργεί αστάθεια στις αγορές και έντονη μεταβλητότητα στις διεθνείς τιμές των αγροτικών προϊόντων. Στην παρούσα φάση, οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στην πλειοψηφία τους συνεχίζουν να καταγράφουν απώλειες, λαμβανομένης και της ενίσχυσης του αμερικανικού νομίσματος. Ωστόσο, οι καιρικές συνθήκες αναμένεται να παραμείνουν ευνοϊκές, με τον ΝΟΑΑ να εκτιμά ότι υπάρχει πάνω από 50% πιθανότητα το φαινόμενο El Nino να διατηρηθεί σε ουδέτερο επίπεδο κατά την περίοδο Αυγούστου-Οκτωβρίου 2025.
Τις μεγαλύτερες απώλειες εμφάνισαν οι τιμές του χυμού πορτοκαλιού, του καλαμποκιού, του ακατέργαστου ρυζιού και του σιταριού, ενώ σε θετικό έδαφος βρέθηκαν μόνο οι τιμές της σόγιας και των βοοειδών. Συγκεκριμένα:
Σιτάρι: Οι προβλέψεις ενισχυμένης προσφοράς αναμένεται να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην τιμή του, ωστόσο η πτωτική του πορεία ενδέχεται να αναστραφεί από την ανάκαμψη της ζήτησης.
Ζάχαρη: Η εκτιμώμενη παραγωγή στη Βραζιλία και στην Ινδία αναμένεται να διευρύνει το αναμενόμενο πλεόνασμα θέτοντας τις τιμές της σε πτωτική πίεση.
Καλαμπόκι: Οι καλύτερες των εκτιμήσεων καιρικές συνθήκες ενισχύουν τις προσδοκίες για αυξημένη παραγωγή, παράγοντας που αναμένεται να έχει αρνητική επίδραση στην τιμή του.
Χυμός πορτοκαλιού: Μια ενδεχόμενη μεγαλύτερη βραζιλιάνικη παραγωγή αναμένεται να λειτουργήσει επιβαρυντικά στις τιμές του.
Βαμβάκι: Η τιμολόγηση της πρόσφατης συμφωνίας ΗΠΑ- Κίνας πιθανά να αντιστρέψει την πτωτική πορεία στις τιμές του, λαμβανομένης και της περιορισμένης προσφοράς.
Σόγια: Η ενίσχυση της ζήτησης, κυρίως από την Κίνα, καθώς και η πρόσφατη ανακωχή ενδέχεται να λειτουργήσουν υποστηρικτικά στην τιμή της.
Βοοειδή: Η περιορισμένη παραγωγή και οι εξαγωγές αναμένεται να συνεχίσουν να ευνοούν τις τιμές.
Ρύζι: Η διατήρηση και επέκταση των ινδικών εξαγωγών, μέσω και μιας πιθανής εμπορικής συμφωνίας με τις ΗΠΑ, ενδέχεται να διατηρήσει τις πτωτικές πιέσεις στις τιμές.
Σε μηνιαίο επίπεδο, ο δείκτης τιμών των αγροτικών προϊόντων κατέγραψε πτώση 2,96%, πιθανά λόγω και της ενίσχυσης του δολαρίου, παρά το σχετικό χαμηλό επίπεδο αποτίμησης του δείκτη και την τεχνική του εικόνα που παραμένει σχετικά θετική. Ωστόσο, η συνεχιζόμενη υποχώρηση του δείκτη των εμπορευμάτων (-1,01%) αντανακλά τη σημαντική κάμψη της παγκόσμιας ζήτησης, με τους δασμούς να παραμένουν στο επίκεντρο, γεγονός που αναμένεται να επιβαρύνει την παγκόσμια οικονομική δραστηριότητα.
Το Δελτίο Τιμών Αγροτικών Προϊόντων, το οποίο υλοποιείται, για τον Αγροτικό Τομέα της Τράπεζας Πειραιώς από τη Μονάδα Οικονομικής Ανάλυσης & Επενδυτικής Στρατηγικής, απευθύνεται σε εξαιρετικά ευρύ κοινό, που δραστηριοποιείται στον αγροδιατροφικό τομέα.
Επισυνάπτεται το 5ο Δελτίο Τιμών Αγροτικών Προϊόντων για το 2025, της Πειραιώς.
Αθήνα, 28 Μαΐου 2025
Εταιρικές αναφορές & παρουσιάσεις
Δείτε εξειδικευμένες μελέτες, αναλύσεις και παρουσιάσεις του Ομίλου.
20/05/2025
PDF
Εταιρική Παρουσίαση Ομίλου 1ου 3μήνου 2025
(Διαθέσιμη μόνο στα αγγλικά)
06/05/2025
PDF
Παρουσίαση Αποτελεσμάτων 1ου 3μήνου 2025
(Διαθέσιμη μόνο στα αγγλικά)
07/04/2025
PDF
Εταιρική Παρουσίαση Ομίλου Έτους 2024
(Διαθέσιμη μόνο στα αγγλικά)
24/02/2025
PDF
Παρουσίαση Αποτελεσμάτων Έτους 2024 και Business Plan 2025-2028
(Διαθέσιμη μόνο στα αγγλικά)
Η Τράπεζα σε αριθμούς
Μάρτιος 2025
Η κορυφαία τράπεζα στην Ελλάδα με βάση τα μερίδια αγοράς δανείων, καταθέσεων και παρουσία δικτύου.
Η κορυφαία τράπεζα στην Ελλάδα με βάση τα μερίδια αγοράς δανείων, καταθέσεων και παρουσία δικτύου.
Μάρτιος 2025
ΕΝΗΜΕΡΑ ΔΑΝΕΙΑ
€ 34,8 δισ.
ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ
€ 61,4 δισ.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
368
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
7,4 χιλ.
ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ
€ 78,8 δισ.
ΥΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ
€ 12,5 δισ.
Ιστορικό Γράφημα Μετοχής Πειραιώς Financial Holdings A.E.
TPEIR: GA Αθήνα (EUR)
ΤΙΜΗ ΜΕΤΟΧΗΣ
€5,872
-0,198 . -3,262%
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
-3,262%
30/05/25
ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ
€7,34B
30/05/25
Τιμή μετοχής
Ημερομηνία κλεισίματος
30/05/25
Κλείσιμο (€)
5,87
Ημερήσια μεταβολή (%)
-3,26
Κεφαλαιοποίηση (€)
7.342.156.333
Mέγιστο 52 εβδομάδων (€)
6,08
Eλάχιστο 52 εβδομάδων (€)
3,35
Εβδομαδιαία μεταβολή (%)
4,97
Μηνιαία μεταβολή (%)
19,62
Μεταβολή από την αρχή του έτους (%)
52,52
Οικονομικό ημερολόγιο 2025
Η Πειραιώς Financial Holdings Α.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για το Οικονομικό Ημερολόγιο 2025.
Η Πειραιώς Financial Holdings Α.Ε. διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των ανωτέρω ημερομηνιών, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης στο επενδυτικό κοινό.
24 Φεβ
Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων Έτους 2024
(πριν την έναρξη της συνεδρίασης)
και Ενημέρωση Αναλυτών
24 Φεβ
Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων Έτους 2024 (πριν την έναρξη της συνεδρίασης) και Ενημέρωση Αναλυτών
28 Φεβ
Δημοσίευση Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης 2024
28 Φεβ
Δημοσίευση Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης 2024
14 Απρ
Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων
14 Απρ
Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων
6 Μαΐ
Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων 1ου 3μήνου 2025 και Ενημέρωση Αναλυτών
6 Μαΐ
Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων 1ου 3μήνου 2025 και Ενημέρωση Αναλυτών
03 Ιουν
Ημερομηνία Αποκοπής Επιστροφής Μετοχικού Κεφαλαίου
03 Ιουν
Ημερομηνία Αποκοπής Επιστροφής Μετοχικού Κεφαλαίου
04 Ιουν
Ημερομηνία Καταγραφής Δικαιούχων Επιστροφής Μετοχικού Κεφαλαίου (record date)
04 Ιουν
Ημερομηνία Καταγραφής Δικαιούχων Επιστροφής Μετοχικού Κεφαλαίου (record date)
10 Ιουν
Ημερομηνία Επιστροφής Μετοχικού Κεφαλαίου
10 Ιουν
Ημερομηνία Επιστροφής Μετοχικού Κεφαλαίου
31 Ιουλ
Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων 1ου 6μήνου 2025 και Ενημέρωση Αναλυτών
31 Ιουλ
Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων 1ου 6μήνου 2025 και Ενημέρωση Αναλυτών
31 Οκτ
Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων 9μήνου 2025 και Ενημέρωση Αναλυτών
31 Οκτ
Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων 9μήνου 2025 και Ενημέρωση Αναλυτών